TOM NOVY – GLOW IN THE DARK

Scroll for more information

featured event

TOM NOVY – GLOW IN THE DARK

Над 800 човека станаха част от уникалното “Glow in the dark” парти, организирано от Fly Events и Symbol Media Group, което се проведе в Sofia Event Center в нощта срещу 8-ми март. Цялата зала беше украсена с различни светещи и блестящи предмети, така че атмосферата да е подходяща за концепцията на вечерта.

За да бъдат още по-красиви и бляскави, гостите можеха да разчитат на професионални гримьори, позиционирани срещу входа на залата – те бяха на разположение на всеки желаещ да бъде гримиран с боички, светещи на неоновите светлини. И мъже, и жени не пропуснаха да се възползват от услугите им и да се слеят изцяло с идеята на партито. Чаровни момчета на Tuborg също се погрижиха за атмосферата, като рисуваха блестящи татуировки.

Всеки гост беше посрещан с welcome drink от красивите момичета на Smirnoff и можеше да се снима с тях на специално поставената стена, а после да си вземе по някой от стотиците светещи аксесоари, подготвени за още повече блясък в залата.

Малко след 23:00 ч. мощен старт на партито даде DJ Diass, който подгря публиката със своя сет и купонът за отрицателно време беше вече във вихъра си. В залата бяха пуснати няколко гигантски балона, които хората започнаха да си подават като допълнително забавление.Малко по-късно зад пулта застана и DJ Alex Mallios, който още повече вдигна градуса на настроението.

Около 2 часа след полунощ цялото осветление в залата беше спряно за минута. Всичко, което светеше на неоновите лампи, се открояваше в тъмното и цялата зала заблещука. Хората бяха очаровани от ефекта и навсякъде се чуваха радостни възгласи и ръкопляскания. Когато лампите отново светнаха, на сцената вече се беше качил специалният гост на вечерта – Tom Novy, който на перфектен български поздрави публиката с “Добър вечер, София!”.

С неговата поява започна и уникалното светлинно шоу: на сцената един след друг излизаха танцьори и артисти, облечени в светещи костюми. Когато партито беше в своя пик, се появи и уникалният робот Andromega. Хората бяха впечатлени от изпълнението му и не пропуснаха да го снимат.

Tom Novy беше приготвил зашеметяващ сет, в който бяха включени както някои от най-популярните в момента клубни хитове, така и ремикси на стари класики. През цялото време той беше в изключително добро настроение и се държеше приятелски с всички. В един момент възкликна “Ooo look, I have a martenitza”, като посочи ръката си, а в разгара на купона покани всеки, който иска, да се качи при него на пулта. Партито продължи до ранни зори, като до последно хората не си тръгваха и се наслаждаваха на музиката.

Благодарим на спонсорите, без които партито нямаше да бъде възможно – Smirnoff, Tuborg, Bulgartabac, Fitness Pulse, eCasting, Hotel Expo, Alexandra Estate и Tripsy, както и на медийните партньори Radio Nova, Vbox7 и Smart News! Благодарим и на всички гости, че споделихте вечерта с нас и се надяваме да се видим отново на следващото събитие, което ще организираме за вас в най-скоро време! :)

07 March / SEC (Paradise Center) / Вход: 20 лв.


To be the first to learn about our upcoming events, leave your details in the form below.