New Year Eve 2015 – Multiroom party

Scroll for more information

featured event

New Year Eve 2015 – Multiroom party

Над 1500 посрещнаха Нова година на първото по рода си 5-звездно мултируум парти

Първото по рода си мултируум парти в 5-звездния Кемпински, организирано от FlyEvents и Symbol Media Group, събра над 1500 гости и се превърна в едно от най-мащабните събития за посрещане на Нова година в София.

Уникалната концепция, комбинираща пет зали с коренно различна атмосфера, музика и програма и възможност гостите да посещават всяка от тях, независимо за коя са си направили резервация, се оказа изключително успешна. Подготовката на място за партито започна цели два дни предварително, за да има достатъчно време залите на хотела да се преобразят, и най-малките детайли от сложната програма на различните локации да бъдат уточнени, а уникалното празнично изживяване да бъде гарантирано за всеки гост.

Deep Zone Project, Метин Енимехмедов и The Star Wars Show бяха акцентите в програмата в най-голямата зала, в чиято луксозна обстановка над 700 човека посрещнаха 2015-та година. Не по-малко впечатляващо изглеждаше съседната бяла зала, в която таланта и майсторството си зад пулта демонстрира DJ Diass в компанията на Diva. Около кръглия бар и високите масички празнични наздравици вдигнаха над 400 гости. Най-темпераментните бяха най-нависоко – балканското парти се вихри в синята зала на 19-тия етаж, от която в полунощ се разкри неописуема гледка към озареното от хиляди фойерверки небе над София. Красавиците от балет Fame нажежаваха страстите във всички зали и партнираха на танцуващите гости.

За реда и сигурността на грандиозното многочасово парти се погрижиха над 30 охранители, а обслужващият персонал беше повече от 50 човека. Преминаващите от една зала в друга стотици празнуващи момичета и момчета се превърнаха в истинска сензация за някои от чуждестранните гости на хотела, част от които също се включиха в партито.

До ранни зори продължи уникалният event, който нямаше да бъде възможен без съдействието на генералния спонсор – Tuborg и Somersby, както и Telish, Cacharel, Justcavalli, Aesthe Clinic, SkimProt, приятелите ни от FlyHigh Club и Tripsy Club, и медийните партньори Радио Зорана, vbox7, Box TV, Disco.bg и Pateshestvenik.com. Благодарим им и пожелаваме на всички страхотното настроение, с което посрещнахме 2015-та, да продължи през цялата година, придружено от много успехи и покорени върхове.

31 December / Kempinski Hotel Sofia


To be the first to learn about our upcoming events, leave your details in the form below.