New Year 2014 Movie Night

Scroll for more information

New Year 2014 Movie Night

С много усмивки, наздравици и танци над 700 човека посрещнаха 2014 година на новогодишното парти в най-голямата зала на Кемпински Хотел Зографски в столицата.

Партито мина под наслова „Movie Night” и след като се насладиха на welcome drink от Verano Azur, гостите загряха за купона с помощта на двама любими герои – Дарт Вейдър и Джак Спароу. В тяхната компания и в прекрасната обстановка, достойна за холивудско събитие, не беше трудно всеки да се почувства като филмова звезда и да започне Новата година с неповторимо настроение.

В тон с тематиката на партито беше и танцът на прекрасните момичета от балет Fame, с който стартира празничната програма – хореографията им върху “A Little Party Never Killed Nobody” на Fergie от филма „Великия Гетсби“ подсказа посоката на вечерта. Тя беше следвана неотлъчно до ранни зори с безценния принос на DJ Mati и DJ Bugs, които се погрижиха да има музика за всеки вкус, а танцуващите да стават все повече с напредването на купона.

Изненади и подаръци заваляха още преди полунощ. Nokia зарадва със специални очила първите 17 човека, които се снимаха с хитовия им модел Lumia 1020, а всички останаха впечатлени от възможностите на неговата уникална 41-мегапикселова камера, след като тя се оказа достойна конкуренция на професионалните фотоапарати при заснемането на събитието.

Шампанско, целувки и пожелания за по-добра и по-успешна година белязаха първите минути на 2014-та, а късметче от традиционната новогодишна баница имаше за всеки. Най-големите щастливци си тръгнаха и с подаръци от специалната томбола – мезотерапия от Есте Клиник, уникален чифт обувки по избор от Ingiliz Royal и три карти от Лазерен център Versus. Завистливи погледи обаче нямаше, защото всички дами получиха карти с 20% отстъпка от Ingiliz Royal, както и карти с отстъпка от 10 % и 20% от италиански бутик Who*s Who.

Бляскавото събитие нямаше да бъде възможно и без съдействието на Desizo Monni, Дима Стил и Benetton. И ако съдим по поверието, че както започнеш Новата година, така ще ти върви през предстоящите 12 месеца, то за гостите на партито 2014-та се очертава да бъде изключително приятна, изпълнена с интересни запознанства и много незабравими моменти с верни приятели. Благодарим на всички, които споделиха празника с нас!

31 December / Kempinski Hotel Sofia


To be the first to learn about our upcoming events, leave your details in the form below.